Decoratie en Textiel

Decoratie en Textiel

De kinderslaapkamer en tienerslaapkamer is pas echt af met mooi textiel en leuke accessoires. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreide collectie dekbedovertrekken en decoratie in diverse stijlen en thema's voor zowel jongens als meisjes. Van lamp tot kussen, van  schilderij  tot  kapstok. Slaapland   Kidz & Teenz heeft een unieke collectie omdat Maartje een thema samenstelt uit artikelen van verschillende leveranciers die  qua stijl en  kleur volledig op elkaar zijn afgestemd. Dus geen standaard  collectie , maar  een  die puur gebaseerd  is op  creativiteit.

wij proberen ons assortiment zo up to date mogelijk te houden zodat je de nieuwste trends en stijlen bij ons kunt vinden.

Klik op een van de onderstaande merken voor de huidige collectie bedtextiel.

Bodems en Matrassen

Een goede nachtrust is van groot belang. Zowel voor ouder als kind. De keuze van het matras is zeer bepalend. Belangrijke aspecten zijn bijvoorbeeld de wasbaarheid van de tijken i.v.m. allergieën en dergelijke. Het is dus nooit verstandig om zonder deskundig advies een matras aan te schaffen. Slaapland Kidz & Teenz biedt dan ook een ruim assortiment matrassen. Zo is er voor iedere slaper wel een geschikt matras. Kies maar uit. Droom zacht en slaap lekker! Hieronder treft u enkele voorbeelden aan. Slaapland Kidz & Teenz heeft matrassen in ieder formaat! Natuurlijk kunt u bij Slaapland Kidz & Teenz ook terecht voor een goed matras wanneer u elders een slaapkamer of bed gekocht heeft.

               

        Polyether                          Soft-polyether                     Koudschuim                     Pocket vering

Wij leveren ook matrassen met afwijkende maten. Bijvoorbeeld voor twijfelaars, boot, caravan, enz. Voor meer informatie en prijzen kunt u het best even bellen.

<< Terug naar kinderkamers